vzw Dansclub De Salvandy - Ninove


"Waar dansen een plezier is"

Een lessenreeks bestaat uit 24 lessen en kost € 130,00 per persoon, lidgeld en verzekering inbegrepen. De individuele Fun-lessen bestaan ook uit 24 lessen en kosten € 130,00 per persoon.


Alle lessen die u bij ons kunt volgen als koppel duren één uur. De individuele lessen (Fun Dance) duren één uur en 20 minuten. Elke week is er een nieuwe les, behalve op feestdagen en tijdens schoolvakanties.


In het verlengde van de lessen organiseert onze club regelmatig een oefenavond op vrijdagavond. Deze dansavonden geven u de kans om de danspasjes die u in de les geleerd hebt, te oefenen met een hapje en een drankje. Bovendien zijn de dansleraars aanwezig zodat ze u altijd kunnen helpen. Onze oefenavonden zijn enkel toegankelijk voor leden en steeds gratis.


  • Fun - 2 dansniveau's: In deze cursus leert u, dame of heer, verschillende lijndansen zonder partner op leuke hedendaagse muziek. Zowat alle dansstijlen van het koppeldansen komen hierin aan bod.


  • Moderne dans: Wilt u uw eerste stappen op een dansvloer zetten met uw partner? Dan is dit de ideale cursus, een mix van o.a. swing, boogie en mambo op moderne maar ook op de goede oude rockmuziek. Onmisbaar voor op al uw feestjes. Nieuw dit seizoen: De reeks zal starten met 10 lessen, dit om het dansprogramma aan te passen aan de leden en tijdig voor  nieuwe dansen te kunnen zorgen. Uiteraard gaat dit gepaard met een aangepaste prijs.


  • Ballroom en latin - 4 dansniveau's: In deze lessenreeks koppeldansen leert u op een leuke en ontspannende manier de basispassen  met meerdere stijlfiguren van ondermeer disco-swing, Engelse wals, quickstep, tango, cha-cha-cha, rumba, jive, Weense wals, samba en paso doble. Afhankelijk van het dansniveau neemt het aantal dansen en figuren toe, te beginnen met de eerste zes dansen (van bovenstaande opsomming) in niveau 1.


  • Oefenavonden - Afhankelijk van maand tot maand gaan de oefenavonden door om de twee à drie weken, van 21.05 uur tot 00.00 uur. Deze zijn enkel toegankelijk (en gratis) voor leden van onze dansclub. Bekijk onze kalender voor de juiste data.

WANNEER?

Onderstaand kan u het definitieve uurrooster voor het seizoen 2018 - 2019 bekijken.


DANSEN

Administratieve zetel


Marktstraat 13 bus 6

9400 Ninove


info@dansclubdesalvandy.be

© 2018 one.com