NIEUWS - Opendeurdagen 2022

Elke les- en oefenavond wordt georganiseerd met respect voor de huidige Covid-maatregelen. We volgen dit week na week op en houden jullie verder op de hoogte.


Bent u op zoek naar een nieuwe hobby, nieuwsgierig naar het ballroom- en latindansen? Of hebt u in het verleden al dansles gevolgd en bent u op zoek naar een nieuwe dansclub? Danst u graag, maar hebt u geen partner?


Kom dan zeker eens een kijkje nemen op onze opendeurdagen in september.


  • Vrijdag 2 september 2022: 19.30u tot 22.30u
  • Donderdag 8 september 2022: 19.30u tot 22.30u


Iedereen is welkom om in een sfeervol en aangenaam kader kennis te maken met onze dansclub. Bij binnenkomst worden jullie getrakteerd op een glasje cava of fruitsap.


Na een woordje uitleg is het tijd om te dansen. De verschillende dansen van ons lespakket zullen door onze leraars en cursisten getoond worden. Nadien zal er ook een stukje dans aangeleerd worden voor wie dit wenst.

De mensen zonder danspartner zijn eveneens welkom. We bieden ook een lessenreeks Fun - lijndansen aan, en ook deze zullen getoond worden.


Gratis toegang, iedereen is vrijblijvend welkom!


Een lessenreeks ballroom/latin/moderne dans bestaat uit 24 lessen en kost € 150,00 per persoon, lidgeld en verzekering inbegrepen. De individuele Fun-lessen bestaan ook uit 24 lessen en kosten eveneens € 150,00 per persoon.


Bij voorinschrijving (via contact) of bij inschrijving op de opendeurdagen, ontvangt u (en uw partner) € 10,00 korting per persoon op het totale inschrijvingsgeld.